Topitec

Bereidingen

 

 

Bereidingen zijn zowat het visitekaartje van uw apotheek. Het is wat nog overblijft van de oorsprong van het beroep: Verscheidene chemische bestanddelen mengen tot het een adequaat geneesmiddel wordt.


Hoewel het nu minder gebruikt wordt dan vroeger kan uw apotheker nog steeds een toegevoegde waarde betekenen voor probleem(pjes) waar de industrie om economische redenen te kort schiet.


U heeft bijvoorbeeld een geneesmiddel nodig in een dosis die niet op de markt beschikbaar is, wel wij kunnen voor een correcte dosis zorgen. Of u heeft een probleem met bepaalde bestanddelen (allergieën), we kunnen dan kijken in samenspraak met de behandelende arts of het ook zonder kan. Vooral bij huidproblemen kan het belangrijk zijn om na consult bij de dermatoloog een crème of zalf te laten maken met de voor u juiste componenten in.


U ziet dat uw apotheker veelal in staat om een geneesmiddel te bereiden dat uitsluitend voor U geschikt is. Zoals je op de foto hieronder ziet staat ook bij ons de technologie niet stil en kunnen we kwalitatieve bereidingen maken die hun voet naast de industrie kunnen zetten

 

Ook hier mag je niet aarzelen om ons hierover aan te spreken, dan zoeken we samen naar een oplossing.