Allopathie of de klassieke geneesmiddelen

 

 

Allopathische geneesmiddelen of de klassieke geneesmiddelen maken nog steeds het gros van onze medicatie uit; De laatste jaren is hun aantal exponentieel toegenomen, wat het niet altijd gemakkelijk maakt om een onderscheid te maken tussen de vele geneesmiddelen die soms maar soms ook niet hetzelfde geneesmiddel bevatten als een concurrerend merk.


Een enthousiast team staat ter uwer beschikking.  Alle medewerkers zijn apothekers en dus uitstekend opgeleid om aan uw vragen te voldoen.


Talloze nieuwe producten,  nieuwe namen voor de u zo vertrouwde geneesmiddelen, andere of nieuwe terugbetaling procedures; nieuwe geneesmiddelen na een ziekenhuisopname. Het is maar een greep uit de vele problemen die U als patiënt kan tegenkomen.


Dezer dagen wordt het dan ook voor U als patiënt steeds moeilijker om nog het bos tussen de bomen te zien. Daarom moet U dan ook steeds bij ons terecht kunnen met uw vragen. Denk niet dat uw vraag niet goed of onterecht is, zolang ze voor U belangrijk is, is het een terechte vraag. Ons team staat dan ook klaar om U zo snel als mogelijk te verlossen van deze problemen.

 

 

Alle vragen onmiddellijk beantwoorden is ook voor een apotheker niet mogelijk, maar steeds zullen we trachten een adequaat antwoord te geven desnoods na overleg met collega’s of gespecialiseerde sites.


Kruiden

 

Kruiden kan je gebruiken in thee om te drinken of als tablet om in te slikken.
Historisch bekeken zijn de kruiden de oorsprong van ons huidig medisch arsenaal. En in tegenstelling wat nogal eens gedacht wordt zijn kruiden helemaal niet “iets onschuldig” om te gebruiken. Kruiden kunnen best gevaarlijk zijn als dusdanig maar zeker in gebruik met andere geneesmiddelen kunnen gevaarlijke nevenwerkingen ontstaan.
Gebruik je veel soorten thee dan kan het handig zijn om eens langs te komen zodat we ze kunnen vergelijken met de verschillende medicijnen die je neemt.

 

kruiden

 

 

Kom gerust een langs met je vraag of je kan ons telefonisch bereiken op het nr 02/767.44.38
of via mail info@apotheek-demoorlecluse.be.

 

 

We hebben ook gedacht aan onze minder mobiele medemensen. Kan je door ziekte of ongeval je woning moeilijk verlaten aarzel dan niet om ons te contacteren. Van zodra we vrij zijn brengen we jouw geneesmiddelen tot bij U thuis. Zelfs indien je door wegenwerken niet uit je woning kan zullen we proberen hiervoor een creatieve oplossing te bedenken.

 

 

 

Op een bepaald moment in je leven kan het moeilijk zijn om te onthouden wanneer je welke geneesmiddelen moet innemen.

 

 

In samenspraak met jouw huisarts kunnen we een medicatieschema opmaken dat dan dienst kan doen als geheugensteuntje.

 

 

Heb je problemen met de inname dan vullen we graag wekelijks je weekbox  zodat je op elk moment van de dag weet wat je nog moet nemen of reeds genomen hebt. 

weekbox

 

Met 5 leveringen per dag slagen we er nog steeds in om producten en geneesmiddelen die niet op voorraad zijn toch snel in uw apotheek te brengen.

 

febelco  

 

Een bestelling gedaan voor 16u30 wordt nog dezelfde dag geleverd in uw apotheek waardoor je snel met je behandeling kan beginnen.
Werk in je in de stad en kom je pas laat thuis, weet dan dat ook wij nog laat ter beschikking staan waardoor je bij het naar huis gaan jouw eerder op de dag bestelde producten nog de dag zelf kan komen ophalen. Die bestelling kan je in de loop van de dag binnenbrengen of per telefoon of email bestellen. Het is dan onze taak om deze zo snel mogelijk bij jou te krijgen.